Terug naar overzicht

Vrijwilliger uit Stadskanaal

Anonieme profiel foto

Op zoek naar vrijwilligerswerk

Ik ben Iris Herbers, 25 jaar oud en werk voor 28 uur in de zorg als verpleegkundige en innovatie medewerker. Om mijn horizon te verbreden en mijn steentje bij te kunnen dragen ben ik op zoek naar vrijwilligerswerk. Mijn werkuren zou ik graag willen uitbreiden met 6-10 uur per week. In overleg is er veel mogelijk en kan het best zo zijn dat ik een keer een week meer beschikbaar ben. Mijn interesses en kwaliteiten liggen bij de volgende dingen: - Sociaal contact - Ik ben een teamplayer - Plannen en organiseren - Ik ben digitaal vaardig en kan goed overweg met een laptop, telefoon en sociale media. Gezien mijn werk zal mijn beschikbaarheid liggen op de volgende momenten: - Vrijdag - Avonden en weekenden zijn in overleg mogelijk, dit zal echter niet elk weekend zijn. Ik kijk er naar uit om aan de slag te gaan als vrijwilliger en wordt daarom graag benaderd! In overleg is heel veel mogelijk :)

  • Periode: Korte klus, 3 tot 6 maanden, Voor onbepaalde tijd.
  • Plaats: Stadskanaal, Musselkanaal, Mussel, Onstwedde, Alteveer, Vledderveen.
  • Werksoorten: Belangen en emancipatie, Buitenland en derde wereld, Evenementen en festivals, Gezondheidszorg, Hulpverlening, Kunst en cultuur, Onderwijs en educatie, Overige, Sociaal-cultureel werk, Sport en recreatie, Welzijnswerk.
  • Doelgroepen: Iedereen.
  • Activiteiten: Activiteitenbegeleiding, Administratie, kantoor en baliewerk, Bestuur, Bezoekwerk, Coaching en mentoring, Computer, website, ICT, Culturele en creatieve activiteiten, Educatief werk, FinanciĆ«n en juridisch werk, Gastheer- en gastvrouwschap, Hulpverlening en verzorging, Informatie- en advieswerk, Kinderopvang en jeugdwerk, PR, communicatie en media, Taalondersteuning, Techniek en onderhoud, Toezicht en beheer, Vakantieactiviteiten, Verkoop en uitleen, Voorlichting.

Reageren

Heeft u interesse?

Bemiddel mij met de aanbieder!