Terug naar overzicht

Vrijwilliger uit STADSKANAAL

Anonieme profiel foto

Geen voorkeur

Ik ben een alleenstaande gezonde man zonder beperkingen. Ik heb al verschillend vrijwilligerswerk gedaan. Bij het dierenasiel in Stadskanaal, het klooster in Ter Apel en de warme maaltijd bezorging per auto bij vooral ouderen. Ik zoek voor de zaterdag en de zondag in de ochtend uren vrijwilligerswerk. Van belang voor mij is vooral dat het elk weekend betreft en de ochtenduren. Aard van het werk maakt mij niet zoveel uit. Door de week heb ik een volledige baan.

  • Periode: Voor onbepaalde tijd.
  • Plaats: Stadskanaal.
  • Werksoorten: Belangen en emancipatie, Buitenland en derde wereld, Evenementen en festivals, Gezondheidszorg, Hulpverlening, Kunst en cultuur, Natuur en milieu, Onderwijs en educatie, Overige, Sociaal-cultureel werk, Sport en recreatie, Welzijnswerk.
  • Doelgroepen: Iedereen.
  • Activiteiten: Activiteitenbegeleiding, Administratie, kantoor en baliewerk, Bar en horeca, Bestuur, Buitenwerk en tuinwerk, Coaching en mentoring, Collecteren, Computer, website, ICT, Culturele en creatieve activiteiten, Dierenverzorging, Educatief werk, FinanciĆ«n en juridisch werk, Gastheer- en gastvrouwschap, Huishoudelijk werk, Hulpverlening en verzorging, Informatie- en advieswerk, Kinderopvang en jeugdwerk, Maaltijdbezorging, PR, communicatie en media, Sport en spel, Taalondersteuning, Techniek en onderhoud, Toezicht en beheer, Vakantieactiviteiten, Verkoop en uitleen, Vervoer, Voorlichting.

Reageren

Heeft u interesse?

Bemiddel mij met de aanbieder!