Terug naar overzicht

Vrijwilliger uit stadskanaal

Anonieme profiel foto

dieren / natuur / vervoer enz

Ik ben vrouw van 41 jr. Ik werk graag met dieren in verschilde vormen. Jaren ervaring via asiels en dierenopvang enz. Ook ander beroepen, bezorgen producten of winkel werk of tuin onderhoud of klussen, huishouden enz.
Ik ben hard werkt, in voor een uitdaging weer. Ik ben gestructureerd, flexibiliteit, betrouwbaar, volger/ leidinggeven, loyaliteit, samenwerk/ solo, zorgzaam, behulpzaam, klant vriendelijk, geduldig, vriendelijk, verantwoordelijke, beleefd, kom afspraken na.

Ik heb zelf verschilde dieren en werk veel buiten maar bij slecht dagen binnen. Auto rijden is ook geen probleem. Ik ben actief met mantelzorg /fietsen /wandelen /sporten/ hobby\'s, ( fotograferen, gamen, nummer schilderen / tekenen, houtbewerken enz.)

Ik heb tijd over en kan dat opvullen met leuk tijd verdrijf in vrijwilligerswerk. Ik ben in bezit van rijbewijs en van een auto.

Jammer genoeg, beperkt geraakt in de knieën. Dus geknield werken is geen opties meer. Ik ben dyslexie vooral op schrijven. Dat weerhoud mijn er niet van om deel te nemen in activiteiten of steun te vragen erbij.

Dagdelen dat ik niet kan dinsdag en donderdag ochtend. De rest van de week is flexibel voor mijn door mijn dagindeling. Daar komen we wel uit.

Ben ik, wat je zoek?? Dan hoor ik het wel.
  • Periode: Voor onbepaalde tijd.
  • Plaats: Stadskanaal, Musselkanaal, Mussel, Onstwedde, Alteveer, Vledderveen.
  • Werksoorten: Natuur en milieu, Overige.
  • Doelgroepen: Dieren.
  • Activiteiten: Buitenwerk en tuinwerk, Collecteren, Culturele en creatieve activiteiten, Dierenverzorging, Informatie- en advieswerk, Maaltijdbezorging, Maatjeswerk, persoonlijke aandacht, Techniek en onderhoud, Verkoop en uitleen.

Reageren

Heeft u interesse?

Bemiddel mij met de aanbieder!