Terug naar Nieuws

Vrijwilligersavond Stadskanaal 13 juni 2024

Gepubliceerd op:

Donderdag 13 juni vindt de Vrijwilligersavond in Stadskanaal plaats. Deze avond heeft de gemeente Stadskanaal opgezet als blijk van waardering voor de inzet van haar vrijwilligers in de gemeente. De Vrijwilligersavond is georganiseerd door welzijnsorganisatie Welstad.

Gemeente Stadskanaal wil graag haar waardering laten zien voor haar vrijwilligers die zich hebben ingezet in haar gemeente en hen hiervoor bedanken. Hiervoor heeft ze alle vrijwilligers en vrijwilligersorganisaties uitgenodigd op donderdag 13 juni tussen 18.30 en 21.00 uur.

De Vrijwilligersavond vindt dit jaar plaats in De IVN Heemtuin aan de Dwarsweg 2 in Stadskanaal. Er zullen verschillende workshops zijn, er is muziek, er zijn hapjes en drankjes en de vrijwilligers hebben tijd om bij te praten met elkaar en ervaringen uit te wisselen over het vrijwilligerswerk.

Tijdens de Vrijwilligersavond zal wethouders Ingrid Sterenborg de gemeentelijke vrijwilligersprijs t.w.v. € 1.000 overhandigen aan een organisatie die op een pakkende wijze laat zien wat gedaan wordt door hun vrijwilligers.

Deze avond is georganiseerd door welzijnsorganisatie Welstad in samenwerking met gemeente Stadskanaal, scouting Stadskanaal en IVN natuur en educatie.

VIP! Stadskanaal: “Het is geweldig dat Welstad de Vrijwilligersavond mocht organiseren om de vrijwilligers te bedanken én te waarderen. We kunnen in onze gemeente en ook als welzijnsorganisatie niet zonder vrijwilligers. We hopen dat ze een leuke avond zullen hebben, zich gewaardeerd voelen en kunnen bijpraten en ervaringen kunnen uitwisselen met elkaar.”

VIP! Stadskanaal organiseert training 'Kernkwaliteit: Blik op jezelf'

08-10-2024
VIP! Stadskanaal organiseert in november 2024 de training ‘Kernkwaliteit: Blik op jezelf’. Deze training is bedoeld voor mensen …
Lees meer over VIP! Stadskanaal organiseert training 'Kernkwaliteit: Blik op jezelf'