Terug naar Nieuws

Vrijwilligersavond in maart gaat niet door

Gepubliceerd op:

Jaarlijks wordt er op de vooravond van NLdoet binnen de gemeente Stadskanaal, de vrijwilligersavond georganiseerd. Op diezelfde avond wordt ook de  vrijwilligersprijs uitgereikt.

De afgelopen twee jaar is de vrijwilligersavond niet doorgaan in verband met de maatregelen die we hebben moeten treffen om verspreiding van het coronavirus te voorkomen. De gemeentelijke vrijwilligersprijs is voor het laatst in 2020 uitgereikt tijdens het Leer en Doe Festival, dat online plaatsvond.

Met nog steeds de onzekerheid ten opzichte van het coronavirus lukt het ons niet om de vrijwilligersavond in maart te organiseren. Ons streven is om later dit jaar een gezellige avond voor alle vrijwilligers binnen de Gemeente Stadskanaal te organiseren en de vrijwilligersprijs uit te reiken. Ook willen we het Leer en Doe Festival in september weer organiseren.

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws met betrekking tot de vrijwilligersavond, de vrijwilligersprijs of het Leer en Doe Festival 2022? Houd dan onze nieuwspagina in de gaten. 

 

Wij zoeken jou!

Help jij ons met het organiseren van de vrijwilligersavond en/of het Leer en Doe Festival? Kom dan bij onze werkgroep. Vragen?  Mail of bel Milena Oldenziel buurtwerker bij Welstad en VIP! ondersteuner m.oldenziel@welstad.nl ‚óŹ 06 360 106 10

 

 

Deze informatie is opgesteld met de kennis van vandaag en onder voorbehoud van actuele ontwikkelingen. Wij volgen altijd de richtlijnen van het RIVM.

 

Foto's

Bekijk ook

Programma Proeverij 2023

20-09-2023
 Bekijk hier het programma Proeverij 2023
Lees meer over Programma Proeverij 2023
 

Top 3 Vrijwilligersvacatures september 2023

18-09-2023
Bekijk hier de top 3 vrijwilligersvacatures van september 2023    
Lees meer over Top 3 Vrijwilligersvacatures september 2023
 

Abiant inschrijftrein

04-09-2023
Stap in en kom werken via Abiant Wacht niet langer en stap in de inschrijftrein van AbiantBen je op zoek naar een…
Lees meer over Abiant inschrijftrein