Terug naar Nieuws

Vrijwilligersavond 2024: ’t Lange End wint de gemeentelijke vrijwilligersprijs

Gepubliceerd op:
Vrijwilligersavond 2024: ’t Lange End wint de gemeentelijke vrijwilligersprijs


Tijdens een feestelijke bijeenkomst bij IVN Heemtuin en Scouting in Stadskanaal werden donderdagavond 13 juni jl. de vrijwilligers van de gemeente Stadskanaal gewaardeerd. 

Buurtvereniging 't Lange End ging met de gemeentelijke vrijwilligersprijs van € 1000,- naar huis, terwijl Plaatselijke Belangen Mussel de aanmoedigingsprijs van € 250,- in de wacht sleepte, aangeboden door Round Table 70, De Kanaalstreek. De jury, bestond uit Johan Winter (Knoalster van het jaar) en Harm Kruit (lid in de Orde van Oranje Nassau). Wethouder Ingrid Sterenborg reikte de prijzen met trots uit.

De vrijwilligersavond, die voor het eerst in de buitenlucht plaatsvond, kende ondanks de wisselvallige weersomstandigheden een geslaagde editie. De aanwezigen genoten van een hapje en drankje en diverse workshops.

De organisatie blikt tevreden terug op de avond. "Het was ondanks de lagere opkomst, met als hoofdreden het weer, een gezellige en geslaagde avond. We hopen volgend jaar weer meer mensen te mogen verwelkomen."

De vrijwilligersavond is een jaarlijks terugkerend evenement in Stadskanaal, om alle vrijwilligers te bedanken voor hun onmisbare inzet. De gemeente Stadskanaal is hen enorm dankbaar voor hun bijdrage aan de leefbaarheid van de gemeente.

Foto's

Bekijk ook

Vrijwilligersavond Stadskanaal 13 juni 2024

07-06-2024
Donderdag 13 juni vindt de Vrijwilligersavond in Stadskanaal plaats. Deze avond heeft de gemeente Stadskanaal opgezet als blijk van waarderi…
Lees meer over Vrijwilligersavond Stadskanaal 13 juni 2024
 

Toegangskaarten vrijwilligersavond 2024

03-05-2024
 Heb jij je aangemeld voor de vrijwilligersavond? De toegangskaarten worden in week 21 verstuurd. Aanmelden voor de vrijwilligersavond …
Lees meer over Toegangskaarten vrijwilligersavond 2024
 

Vrijwilligersavond 2024

11-04-2024
Dit jaar organiseren we opnieuw een vrijwilligersavond om vrijwilligers in de gemeente Stadskanaal in het zonnetje te zetten en onze dankbaa…
Lees meer over Vrijwilligersavond 2024