Terug naar Nieuws

Save the date: Vrijwilligersavond 2024

Gepubliceerd op:

Dit jaar zet de Gemeente Stadskanaal opnieuw haar vrijwilligers in het zonnetje. Bovendien kunnen stichtingen, verenigingen en maatschappelijke organisaties weer in aanmerking komen voor de Gemeentelijke Vrijwilligersprijs ter waarde van € 1000.

Om onze dankbaarheid en waardering te tonen voor de vrijwillige inzet van de vrijwilligers in de gemeente Stadskanaal, organiseren we opnieuw een vrijwilligersavond om hen in het zonnetje te zetten. We kunnen alvast de datum en het tijdsblok onthullen waarop het zal plaatsvinden:

Datum: Donderdag 13 juni 2024 Tijd: 18.30 – 21.00 uur

Binnenkort volgt meer gedetailleerde informatie over de locatie, het exacte tijdstip, het programma en hoe je je kunt aanmelden. Ook zal er informatie volgen over hoe je in aanmerking kunt komen voor de Gemeentelijke Vrijwilligersprijs ter waarde van € 1000.

Blijf onze website in de gaten houden voor de laatste updates. We kijken ernaar uit om samen met jou deze bijzondere avond te vieren en onze dankbaarheid te tonen.

Vrijwilligersavond 2024

11-04-2024
Dit jaar organiseren we opnieuw een vrijwilligersavond om vrijwilligers in de gemeente Stadskanaal in het zonnetje te zetten en onze dankbaa…
Lees meer over Vrijwilligersavond 2024