Advies en bemiddeling

Het VIP! biedt een inloop voor mensen die graag informatie of advies willen bij het vinden van passend vrijwilligerswerk. De inlooptijden vind je onder Contact. We helpen je graag op weg!  Ook voor andere vragen over vrijwilligerswerk ben je welkom bij het inloopspreekuur.

Passen de tijden van de inloop niet bij je agenda? Maak dan een afspraak via het contactformulier. Of schrijf je alvast in als vrijwilliger Registeren, wij nemen dan z.s.m. contact met je op.

Zin in vrijwilligerswerk maar wel een steuntje in de rug nodig?

Je wilt graag vrijwilligerswerk doen maar weet niet hoe dit aan te pakken? Bijvoorbeeld omdat je een tijdlang niet hebt gewerkt of omdat je door sociale, fysieke of psychische klachten buiten het arbeidsproces bent geraakt. Of ben je al vrijwilliger, maar kun je jouw draai niet vinden bij het werk dat je doet? Het VIP! kan dan misschien iets voor jou betekenen. Een medewerker van het VIP! kan je een tijdje begeleiden om je op weg te helpen, zodat je weer met plezier aan de slag gaat. Hij/zij kan je over drempels heen helpen, begeleiden bij het maken van een passende keuze, bij het leren van nieuwe vaardigheden en een vast aanspreekpunt en zo een steuntje in de rug zijn.